Sunday 10 June 2012

Донарт ООД


„ДонАрт" предлага на клиентите си своите професионални услуги вече 12 години.През това време на пазара ние развихме умения като отлично обслужване, надеждност, качество и удобство. Специализирахме се в областта на почистването, боядисването и поправката на кожени и текстилни изделия.

Непрекъснатият ни стремеж към развитие и усъвършенстване ни помага успешно да развиваме нашия бизнес, но единствено с Ваша помощ ние сме станали добри в това, което правим.

Фирмата разполага с ателиета за химическо чистене, цехове за боядисване на кожени облекла и багрене на текстил. В тях работи специално обучен персонал с дългогодишен опит.

Работете с нас

Разширете Вашата дейност като станете наши партньори, а ние ще Ви осигурим всичко необходимо да започнете работа и да увеличите печалбата си.

В „ДонАрт" работим с около 50 приемателни пункта за боядисване и химическо чистене в София, Пловдив, Благоевград, Перник, Пазарджик, Сандански, Гоце Делчев и Дупница.

Разполагаме с партньори от различни видове браншове като химически чистения, шивашки и кожарски ателиета; магазини за дрехи, кожени облекла и други. Ние непрекъснато се стремим към разширяване на нашата група от партньори. Ако и Вие искате да увеличите Вашата печалба, без това да изисква никакви разходи от Ваша страна, предлагаме Ви да се присъедините към нас. Ние ще Ви предоставим процент от оборота, транспорт от и до Вашия обект, ценоразписи, указания за работа, табели, рекламни материали и други.

Свържете се с нас за повече информация или ни изпратете запитване.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.