Monday 19 November 2012

Хотел Ротманс - Банско


Хотел Ротманс Банско е с много удобна локация, само на 5 мин. от централната част на града, където се намират повечето места за забавление и културно - историческите забележителности. На 10 мин. от хотел Ротманс се намира начална станция на кабинков лифт Банско, откъдето можете да достигнете всяка точка от ски зоната.

Хотел Ротманс Банско предлага на своите гости 52 места, разпределени в двойни и тройни стаи и един луксозен апартамент. Обзаведени и оборудвани съобразно всички съвременни изисквания, с една единствена цел, гостите да останат доволни и да се върнат отново.

При нас ще намерите спокойствие и незабравима атмосфера на добри цени. Подходящ за семеен, зимен и летен туризъм, детски лагери, работни срещи, тим-билдинг и семинари, посрещане на празници, спортни лагери.

Хотел Ротманс ви предоставя и допълнителни удобства като ресторант с камина, ски гардероб, градина с барбекю, билярдна маса, локално отопление и безплатен интернет.

В нашия хотел Ви очаква изключително топла и приятна атмосфера с перфектно обслужване. Тук ще се насладите на спокойствие, уют и пълноценна почивка.  


Тази фирма е регистрирана в следните категории:

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.