Wednesday 16 January 2013

Семеен хотел Графити - Доспат


Семеен Хотел Графити е уютна къща за гости в Доспат, разположена близо до живописна борова гора с приказен изглед към язовир Доспат. Къщата приема гости целогодишно и е чудесен избор за всеки, който търси спокойствие, уют, съвременни удобства и добро обслужване на изключително атрактивни цени за нощувка. Тази семейна къща за гости в Доспат предлага много добри условия за пълноценна почивка, риболов и активен туризъм в Родопите.

Семеен Хотел Графити се помещава в четириетажна модерна сграда с потънал в зеленина двор, разположена във вилната зона на Доспат. На разположение за самостоятелно ползване от гостите е уютна механа със спиращ дъха изглед към язовира и боровите гори. Механата разполага с барбекю и напълно оборудвана кухня - кафеварки, хладилник, мивка, готварска печка, микровълнова фурна, газов котлон, парти грил, посуда и всичко друго необходимо за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна. Механата е подходяща за сбирки със семейството и приятели. Ползването й е включено в цената за нощувка.

Тази модерна къща за гости в Доспат предлага настаняване в 2 стаи, 2 студиа, 2 апартамента и 1 мезонет. Интериорът на всяко помещение има характерна цветова тема и е подчертано модерен. Обзавеждането е комфортно и са осигурени всички удобства, които да гарантират максимално приятен престой на всеки гост. На територията на целия хотел, включително стаите и механата има осигурен безплатен безжичен интернет (Wi-Fi).

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.