Wednesday 16 January 2013

Хотел Устра - Кърджали



 Тризвездният Хотел Устра е централно разположен в Кърджали, близо до важни административни, бизнес и културни центрове. Той е сред предпочитаните хотели в града за провеждането на различни бизнес мероприятия и семейни тържества. Хотел Устра е и добър изходен пункт за опознаване на и туризъм в Кърджали и района. Той предлага прекрасни условия за настаняване, превъзходна кухня и завидно разнообразие от първокласни услуги, за пълноценен и приятен престой.

Хотел Устра предлага три апартамента, три двойни стаи лукс, 39 двойни стаи с две единични легла и 12 двойни стаи със спалня. Всички стаи и апартаменти са просторни и приветливи, обзаведени стилно и комфортно и оборудвани с всички необходими удобства.

Стилният ресторант на Хотел Устра е с капацитет от 120 места в закритата зала и с още 50 места в лятната градина на хотела. Той се отличава с изискана обстановка и превъзходна кухня. Тук се сервира основно традиционна българска кухня. За доброто настроение на своите гости, персоналът в ресторанта кани професионални музиканти за изпълнения на живо и изготвя караоке програми.

Към ресторанта функционира и дискретен лоби бар с капацитет 40 места в закритата зала и 30 места в градината. В комфорта на бара гостите на хотела ще могат да избират и да се насладят на голямо разнообразие от качествени алкохолни и безалкохолни напитки.

Хотел Устра разполага и с професионално оборудвана конферентна зала с 40 места. Залата разполага с флипчарт, лаптоп, принтер, телевизор, DVD система, видео касетофон, мултимедиен проектор, озвучителна система, телефон, факс, интернет.

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.