Monday 21 January 2013

Ветеринарна клиника Нова - София


Във ветеринарна клиника НОВА ще намерите висококвалифициран екип от специалисти, ангажиран да предостави най-високо качество на медицински, хирургични и превантивнигрижи за вашия домашен любимец. Превъзходно обслужване, персонално внимание къмуникалните тревоги на всеки от нашите клиенти, безопасна и приятна среда за всички. Ветеринарна клиника НОВА се помещава на 500 кв.м, където разполага с просторнаприемна с рецепция, където клиентите получават информация по всички интересуващи ги въпроси и където са картотекиран всички пациенти на клиниката.

Клиниката разполага и с 2 отделни чакални - една за кучета и една за котки и екзотичниживотни. За да намалим стреса и риска от препасиране на заболявания, има отделникабинети за прегледи на кучета и за котки.За първи път в България, във ветеринарна клиника НОВА има педиатричен център, където в стерилна и приятна обстановка се преглеждат, лекуват и консултират самобебета и млади животни до навършване на 6 месечна възраст. В педиатричния центърстопаните на домашни любимци може да се консултират с професионален учител и дазапишат своя любимец в училището за кученца на ветеринарна клиника НОВА.

Клиниката разполага още с кабинет за образна диагностика, офталмология икардиология, предоперационен блок, лабораторен сектор, 2 операционни зали - една асептична и очна хирургия и една за мекотъканна, ортопедична и онко- хирургия.Ветеринарна клиника НОВА разполага с най-модерната апаратура в областта намедицината, като апарат за очни операции, операционен микроскоп за офталмологичнии невро хирургия, монитори за следене на пациента по време на анестезия, видеоендоскоп, стоматологична машина, ехографски апарат, апарат за кислородно дишане и много други.

На територията на ветеринарна клиника НОВА е разположен след оперативен сектор за възстановяване на оперирани животни и такива в критично състояния, сепарирани стационари за кучета, котки и инфекциозно болни животни.
 
Клиниката разполага с фризьорски салон, зоомагазин и хотелска част.Създавайки среда без стрес и високо ниво на медицински услуги, ние се стремим да випредложим перфектно обслужване и ви благодарим за привилегията да се грижим завашият любимец!!!

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.